Στερεά έπιπλα από πεύκα (31 φωτογραφίες): μοντέρνα και κλασικά μοντέλα

Μαλακό χρώμα κεχριμπάρι, απόλυτη ομαλότητα της επιφάνειας, συντελεστής ποιότητας και αξιοπιστία, πολλές μέθοδοι διακόσμησης - όλα αυτά είναι πεύκα. Τα έπιπλα από πεύκο είναι αξιόπιστα, ανθεκτικά, μαγευτικά με κάποια μνημειακότητα και πρωτοτυπία. Μια ντουλάπα, ένα συρταριέρα, ένα τραπέζι από συμπαγές πεύκο - και νιώθεις διπλάσια δυνατή ενέργεια ζωής, θετική και οργανική φύση.

Στήθος πεύκου στο εσωτερικό

Pine: ένα σύμβολο της εξουσίας ή η επιλογή της γνώσης ενός ατόμου

Μια φορά κι έναν καιρό, στις παλιές μέρες, το πεύκο εκτιμήθηκε όχι μόνο για τα χαρακτηριστικά και τις ιδιότητές του. Στη συνέχεια χρησιμοποιήθηκε όχι τόσο για τη δημιουργία επίπλων, αλλά για να δημιουργήσει μια αξεπέραστη ατμόσφαιρα στο σπίτι. Αυτό το κωνοφόρο δέντρο ήταν σεβαστό λόγω της ισχυρής φυσικής ενέργειας, μια θετική αρχή, θεωρήθηκε ένα δέντρο του φωτός και του ήλιου. Πώς αλλιώς μπορεί κάποιος να αντιληφθεί το ελαφρύτερο χρώμα του ξύλου σε σύγκριση με άλλα είδη;

Τραπεζαρία και καρέκλες από πεύκα στο εσωτερικό

Για να έχετε έπιπλα από πεύκο στο σπίτι εκείνη την εποχή σημαίνει να είσαι γνωστός ως ένας σοφός που θέλει υγεία και μακροζωία στα δικά του μέλη της οικογένειας και στους φιλοξενούμενους. Η οικολογική και βιολογική ασφάλεια του δέντρου είναι χρήσιμα πτητικά προϊόντα που συμβάλλουν στην αντιμετώπιση αλλεργιών αλλεργικής και αναπνευστικής φύσης, στην αύξηση της ανοσίας και στην ευθυμία. Με ένα τέτοιο έπιπλο φαίνεται να παίρνετε διαδικασίες αρωματοθεραπείας σε ένα μοντέρνο θέρετρο υγείας.

Κουκέτα συρταριού

Οι χρήσιμες ρητίνες σε μεγάλες ποσότητες που υπάρχουν στο ξύλο ακόμα και μετά τη βιομηχανική επεξεργασία δεν επιτρέπουν την ανάπτυξη μύκητα, μούχλας και σήψης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα έπιπλα από πεύκο είναι μια εξαιρετική επιλογή για τα δωμάτια των παιδιών, τα οποία απαιτούν άψογη καθαριότητα. Τα παιδιά θα επωφεληθούν από αυτή τη γειτονιά διπλά, επειδή τα έπιπλα από πεύκο όχι μόνο επηρεάζουν θετικά την υγεία και την ψυχο-συναισθηματική κατάσταση, αλλά αναπτύσσουν επίσης εξαιρετική γεύση. Τι περισσότερο θα θέλατε;

Κρεβάτι από πεύκο και νιπτήρα στο εσωτερικό του υπνοδωματίου

Γραφείο πεύκου

Έπιπλα εξοχικών σπιτιών από πεύκο

Κουρτίνα σε υπνοδωμάτιο

Πλεονεκτήματα των επίπλων πεύκου, ή δεν μπορείτε να πείτε σύντομα

Εάν σας ενδιέφερε η αρχαία έννοια του πεύκου, σας αρέσει ο παράγοντας ποιότητας και η αξιοπιστία, καθώς και το κόστος των επίπλων, θα εκτιμήσετε τα άλλα πλεονεκτήματά του. Και δεν αρκούν.

Μεγάλη διάρκεια ζωής. Ένα τέτοιο κριτήριο των επίπλων από πεύκο καθορίζεται από τις χημικές και φυσικές ιδιότητες του ξύλου, μια κατάλληλη επιλογή του υλικού για την κατασκευή ντουλαπιών, ντουλάπια, καρέκλες ή συρταριέρες (πεύκο που λαμβάνονται για την επεξεργασία πρέπει να είναι πάνω από 100 ετών!), Σημαντική πυκνότητα, και ειδική δομή των ινών. Ταυτόχρονα, αξίζει να εξεταστεί η ευκολία της φροντίδας τέτοιων επίπλων και η επεξεργασία ξύλου, η οποία σας επιτρέπει να διατηρήσετε όλες τις περιβαλλοντικές ιδιότητες, πράγμα που σας επιτρέπει να έχετε καμία αμφιβολία ότι αυτά τα έπιπλα θα διαρκέσουν περισσότερο από δώδεκα χρόνια.

Κλασσικό κρεβάτι και κομοδίνο στο υπνοδωμάτιο

Ωραία υφή και χρώμα, μοτίβο. Η αρμονία προέρχεται από τη δομή των ινών πεύκου, η οποία έχει ένα διαφορετικό μοτίβο, μια σκιά από το χρώμα της σαμπάνιας σε βαθύ κεχριμπάρι, που δημιουργεί μια μοναδική εμφάνιση, προσελκύει προσοχή, αιχμαλωτίζει και γοητεύει. Το πεύκο μπορεί να διακρίνεται από οποιοδήποτε άλλο είδος ξύλου λόγω της ελαφρύτερης απόχρωσης και των ομόκεντρων κύκλων του ίδιου πάχους, που γειτνιάζουν μεταξύ τους.Όταν επιλέγετε ένα έπιπλο από πεύκο, ενδιαφέρεστε για την περιοχή όπου μεγαλώνει το δέντρο: ένα ξηρό κλίμα και αμμώδη εδάφη θα παρέχουν μια πυκνότερη υφή ινών και ένα πλουσιότερο χρώμα (έκδοση μανδύα) και τα δέντρα που αναπτύσσονται σε περιοχές με υψηλή υγρασία θα είναι πιο εκτεθειμένες σε θερμοκρασιακές μεταβολές λόγω χαλαρής δομής kondovy επιλογή).

Μαύρο πεύκο τραπεζαρία

Ευκολία επεξεργασίας. Χάρη σε μια πιο χαλαρή δομή από άλλες φυλές, είναι εύκολο να δουλέψετε με πεύκα, δημιουργώντας ράφια και αποδυτήρια, καρέκλες και τραπέζια, μπουφέδες και άλλα έπιπλα. Πρέπει να σημειωθεί ότι το πεύκο δεν απαιτεί επικουρική επικάλυψη: ένα διαφανές βερνίκι υψηλής ποιότητας είναι αρκετό για να κάνει ένα κομμάτι έπιπλα φωτεινό, ατομικό και ακτινοβόλο για πολλά χρόνια. Για τον ίδιο λόγο, τα έπιπλα από πεύκο δεν είναι χρωματισμένα ή βαμμένα για τη δυνατότητα να απολαμβάνουν το φυσικό μοτίβο και το φυσικό χρώμα. Μια εξαίρεση είναι η διακόσμηση τέτοιων τεμαχίων επίπλων με τα χέρια σας ως ένα πείραμα για ένα δωμάτιο σε ένα από τα εθνικά ή φυσικά στυλ.

Σετ από πεύκα στο υπνοδωμάτιο

Κουζίνα από πεύκο

Λευκά έπιπλα από πεύκο για τον κήπο

Έπιπλα από πεύκο στον παιδικό σταθμό

Έπιπλα από πεύκα: γεγονότα και διακριτικά χαρακτηριστικά

Γεγονός αριθ. 1. Τα έπιπλα από πεύκα είναι μνημειώδη, συγκρατημένα και λακωνικά.. Αυτό είναι εύκολο να παρατηρήσετε όταν εξετάζετε μοντέλα από σέξι κατασκευαστές: υπάρχουν μόνο συμπαγή, παχιά πόδια, πάγκοι πάχους 3-4 cm και άλλα χαρακτηριστικά σχεδιασμού που δεν επιτρέπουν την κλήση τέτοιων αντικειμένων πολύ κομψά σε σύγκριση με τα καινοτόμα πλαστικά, μοριοσανίδες και αν όχι δρυς, MDF.

Αυτό οφείλεται στην πιο χαλαρή δομή των ινών και το σημαντικό βάρος, που επιτρέπει στους τεχνίτες να δημιουργήσουν κομμάτια επίπλων που μπορούν να αντέξουν το βάρος τους και να σας επιτρέψουν να αποθηκεύσετε τα απαραίτητα αντικείμενα σε ένα συρταριέρα, ένα ντουλάπι, ένα βάθρο πεύκου. Επομένως, συγκρίνοντας τις επιλογές επίπλων από διαφορετικά ξύλα ίδιου μεγέθους, θυμηθείτε ότι το συρταριέρα από το εσωτερικό του πεύκου θα έχει λιγότερο χρήσιμο χώρο από το ίδιο συρταριέρα από πολύτιμες ποικιλίες ξύλου, για παράδειγμα.

Πλήρης κουζίνα με πεύκο

Γεγονός αριθ. 2. Λόγω του γεγονότος ότι αυτά τα έπιπλα έχουν σημαντικό βάρος, επιλέξτε μια θέση "μόνιμης ανάπτυξης" γι 'αυτήν. Τα έπιπλα από μασίφ ξύλο, φυσικά, δεν είναι κινητά και δεν έχουν σχεδιαστεί για να κινούνται γύρω από ένα δωμάτιο ή ένα διαμέρισμα. Αλλά τι γίνεται αν πρέπει να μετακινήσετε ένα συρταριέρα ή ένα κρεβάτι σε μια εποχή που κανείς δεν είναι στο σπίτι;

Έπιπλα από πεύκο για εσωτερικό χώρο τραπεζαρίας

Γεγονός αριθ. 3. Η ετερογένεια της δομής δίνει προϊόντα από πεύκο διαφορετικές αποχρώσεις του χρώματος σε μια επιφάνεια, που διαγράφει από κόμβους, αντιθέσεις λωρίδες. Αυτή είναι η φυσική φυσικότητα και η γοητεία που κανείς δεν θέλει να χάσει. Διαφανές βερνίκι για να βοηθήσει - και ένα πευκοδάσος συρταριών, ένα κρεβάτι, μια ντουλάπα αιχμαλωτίζει με την ενέργεια της θερμότητας, του φωτός και του ήλιου, bewitches με ηρεμία και μοιράζεται ένα κομμάτι της φυσικότητας.

Ξύλινα έπιπλα στο σαλόνι

Αυτά τα 3 γεγονότα διευκολύνουν την κατανόηση ότι τα μαζικά, συμπαγή, μνημειακά έπιπλα από πεύκο σχεδιάζονται για στυλ εξοχικό, ρουστίκ ή προέλευση. Είναι σε ένα δωμάτιο φτιαγμένο σε λαμπερές αποχρώσεις ματ που τα κεχριμπάρι-χρυσά κομμάτια από έπιπλα πεύκων θα εξυπηρετούν όχι μόνο ως λειτουργικά στοιχεία, αλλά και ως διακοσμητικά. Προσθέστε σε αυτή τη γειτονιά διάφορα φωτεινά στοιχεία εσωτερικού χώρου, ενδιαφέροντα αξεσουάρ, κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, χαλιά και κουβέρτες στο ύφος του μωσαϊκού σας - και θαυμάστε το ενιαίο στυλιστικό στοιχείο τους, ατελείωτες και τέλεια αρμονία στο δωμάτιο!

Πινέλο

Γωνιακό κουζινάκι

Μπεζ έπιπλα από πεύκο στην τραπεζαρία

Κάνοντας έπιπλα από πεύκο ή θυμόμαστε τους κανόνες

Όταν επιλέγετε ένα έπιπλο από πεύκο για ένα υπνοδωμάτιο, κουζίνα και μια αίθουσα εισόδου στο ίδιο στυλ ή αποφασίζετε να δημιουργήσετε ένα είδος συγχώνευσης από διαφορετικά κομμάτια επίπλων, μην ξεχάσετε:

  • αίσθηση της αναλογίας. Τα έπιπλα υψηλής ποιότητας, υψηλής ποιότητας είναι υπέροχα. Ωστόσο, δεν πρέπει να γεμίσετε ολόκληρο το δωμάτιο με αυτό, ακόμα κι αν το επιτρέπει η περιοχή. Επιλέξτε τα απαραίτητα έπιπλα για το καθιστικό σε στυλ εξοχικό ή υπνοδωμάτιο σε ρουστίκ στυλ, αφήνοντας περισσότερο ελεύθερο χώρο για ευκολία και άνεση.
  • κατάλληλη διάταξη. Για να συναρμολογήσετε ένα σύνολο από έπιπλα από πεύκο σε μια γωνία ή το ήμισυ του δωματίου σημαίνει να το στερήσετε από το δεύτερο μισό.Μια τέτοια πλήρωση θα κάνει το δωμάτιο βαρύ, θλιβερό και αφόρητο, παρά το γεγονός ότι επιλέγεται ένα στερεό φυσικό υλικό. Σχεδιάστε ένα σχέδιο, τοποθετήστε τα έπιπλα σε αυτό με ένα μολύβι για να βρείτε την καλύτερη επιλογή - κομψή, πρακτική και βολική για όλους.
  • επιλογές τοποθέτησης. Έπιπλα από διάφορα σχήματα - όλα εξαρτώνται από την περιοχή και το σχήμα του δωματίου. Σε κάθε περίπτωση, θα διαιρείται σωστά σε ζώνες με διαφορετικές λειτουργίες ένα ενιαίο χώρο ενός μικρού δωματίου.

Λευκή ντουλάπα από πεύκο

Λευκά και καφέ έπιπλα από πεύκο για την τραπεζαρία

Έπιπλα τραπεζαρίας για ένα εξοχικό σπίτι από πεύκο

Καρέκλα από πεύκο

Λευκή ντουλάπα υπνοδωματίου πεύκου

Έπιπλα από πεύκο σε ένα εσωτερικό ενός παιδικού σταθμού

Νέα ζωή παλαιών αντικειμένων, ή τι έχει να κάνει με τη δημιουργικότητα

Τα έπιπλα από πεύκο, παρά τη χρήση βερνίκι υψηλής ποιότητας, αργότερα ή αργότερα σβήνουν. Μπορείτε να επαναφέρετε τη φωτεινότητα και τη λάμψη της με επαναλαμβανόμενη εφαρμογή βερνικιού. Και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε παλιές και σύγχρονες τεχνικές για τη διακόσμηση παλαιών επίπλων για να δώσετε στο εσωτερικό ένα νέο ήχο και να διακοσμήσετε με ενδιαφέροντα στοιχεία.

Κρεβάτι και νυχτερίδες από πεύκο

Για να βοηθήσει όλους - τεχνική decoupage. Αρχικά σχέδια, χαρτονομίσματα, παλιές καρτ ποστάλ, δαντέλες ή κλωστοϋφαντουργικά στολίδια συγκεκριμένου χρώματος και υφής μπορούν να εφαρμοστούν στην πρόσοψη των θυρών μιας ντουλάπας ή ντουλάπι, ενός συρταριού και ενός υψηλού κεφαλιού. Από τα υλικά, χρειάζονται μόνο κόλλα, ψαλίδι, βερνίκι για στερέωση, ρολό και σφουγγάρι για την αφαίρεση της περίσσειας κόλλας και βερνικιού. Και το έπιπλο δεν θα είναι ένα από τα δεκάδες, αλλά μοναδικό.

Πινέλο καφέ στο σαλόνι

Η τεχνική craquelure θα προσθέσει μια ντουζίνα χρόνια στο αγαπημένο σας τραπέζι, ντουλάπι ή βιβλιοθήκη. Ένα ειδικό βερνίκι, μια ασφαλτική πατίνα - και στην επιφάνεια θα υπάρχει ένα λεπτό σχέδιο ενός αράχνης, που θα δείχνει τα εσωτερικά και εξωτερικά χρώματα, συνδυάζοντας τις μέρες της παλαιότερης αρχαιότητας και πραγματικών στιγμών. Είναι πολύ ενδιαφέρον να χρησιμοποιήσετε αυτή την τεχνική σε έπιπλα από πεύκο πολύπλοκου σχήματος, στις γωνίες, έτσι ώστε αυτά τα scuffs να είναι «απροσδόκητα» και να προσελκύουν την προσοχή όσο το δυνατόν περισσότερο. Υπάρχουν πολλές επιλογές για τη διακόσμηση επίπλων πεύκου καθώς υπάρχουν και μοντέλα επίπλων.

Τραπεζαρία σε λευκό πίνακα και πεύκα

Τοίχος σε ένα δωμάτιο από ένα πεύκο

Λευκό και καφέ έπιπλα πεύκου Χώρα για υπνοδωμάτιο

Κρεβάτι, τοίχο και νύχτες από πεύκο στο υπνοδωμάτιο

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)