Κρεβάτι στο εσωτερικό (50 φωτογραφίες): δημιουργώντας πρακτική άνεση

Η πολυπλοκότητα και η άνεση ενός καθιστικού, κρεβατοκάμαρας ή νηπιαγωγείου, καθιστικού ή μελέτης, δίνουν αξεσουάρ κλωστοϋφαντουργίας. Το σωστό εύρημα για το εσωτερικό μπορεί να είναι μια σωστά επιλεγμένη κουβέρτα ή κάλυμμα. Κομψά και κομψά, αυτά τα στοιχεία διακόσμησης θα ανταποκριθούν απόλυτα σε διάφορα καθήκοντα: από την εναρμόνιση του χώρου με τη διακόσμηση του. Είναι τέλεια και διακριτικά συνδυασμένα με οποιαδήποτε έπιπλα, ενώ κουρτίζουν έναν καναπέ, μια πολυθρόνα ή ένα κρεβάτι.

Καφέ καυτό καρότσι

Κρεβάτια σαν αξεσουάρ

Εκτός από τις λειτουργίες της εσωτερικής διακόσμησης, τόσο το καρότσι όσο και το κάλυμμα είναι πρακτικού χαρακτήρα. Δεν έχει σημασία πόσο κομψό κρεβάτι στο κρεβάτι, είναι συνηθισμένο να το κρύψει από τα αδιάκριτα μάτια. Και το διαμορφωμένο κρεβάτι φαίνεται πάντα πιο καθαρό. Μια μεγάλη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε μια κουβέρτα. Είναι αρκετά δύσκολο να επιλέξετε ένα σετ λινό για τη διακόσμηση του υπνοδωματίου και η παρουσία ενός καλύμματος θα εξαλείψει αυτή την ανάγκη.

Γκρίζο καπιτονέ κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο

Οι σύγχρονοι κατασκευαστές προσφέρουν ένα τεράστιο αριθμό κλωστοϋφαντουργικών εξαρτημάτων για την κρεβατοκάμαρα, για κάθε γούστο και σε κάθε εσωτερικό χώρο. Τα κλινοσκεπάσματα μπορούν να είναι ίσια και αυστηρά, ή να φέρουν ένα παιχνιδιάρικο χαρακτήρα: με μανίκια, δαντέλες, διακοσμητικά. Στο "αρσενικό" υπνοδωμάτιο μπορεί να είναι με τη μορφή των μανδύων, κοντά στην κουβέρτα. Στην τελευταία περίπτωση, το κάλυμμα επιλέγεται από ένα ντυμένο υλικό πυκνής υφής με ένα πληρωτικό υλικό κατασκευασμένο από συνθετικό οινοποιητή ή κτυπήματα.

Μπλε κλινοσκεπάσματα με έντυπα στο σαλόνι

Γκρίζο πλεκτό κάλυμμα σε ένα φωτεινό σαλόνι

Μπλε κάλυψη υφάσματος στο εσωτερικό του διαμερίσματος

Κρεβατοκάμαρα στο σαλόνι με τζάκι

Κεντημένο κάλυμμα σε ένα εκλεκτικό υπνοδωμάτιο

Κόκκινο κάλυμμα στο υπνοδωμάτιο

Λευκό κιβώτιο με μέντα στο υπνοδωμάτιο

Μόδα τάση

Οι λάτρεις της απλότητας θα αγαπούν τα πλεκτά καλύμματα. Πλεκτά γρήγορα έσπασε σε ένα σύγχρονο εσωτερικό και πήρε μια ηγετική θέση. Η άποψη ότι τα προϊόντα αυτά θυμίζουν τη «δημιουργικότητα της γιαγιάς» είναι εσφαλμένη. Τα μοντέρνα πλεκτά δεν φαίνονται μόνο ζεστά, αλλά και πολύ κομψά. Ένα ανοιχτό μαλακό κάλυμμα στον καναπέ θα μαλακώσει το αυστηρό εσωτερικό του σαλόνι, και το υπνοδωμάτιο θα προσθέσει εκλέπτυνση.

Χοντρό κάλυμμα στο υπνοδωμάτιο

Μπορείτε να επιλέξετε ένα πλεκτό οικιακό εξάρτημα από την προτεινόμενη γκάμα κατασκευαστών, ή μπορείτε να δείξετε τη φαντασία σας και να το κάνετε μόνοι σας. Το κουβέρτα που αγοράσατε θα ευχαριστήσει το μάτι και θα συμπληρωθεί από τον εαυτό σας - θα μοιραστεί τη ζεστασιά των χεριών που το δεσμεύουν. Βρείτε μια πρακτική εφαρμογή για ένα πλεκτό κάλυμμα δεν είναι δύσκολο:

 • στο σαλόνι στον καναπέ - θα αντικαταστήσει το καρό σε δροσερό καιρό.
 • θα εξυπηρετεί όχι μόνο ως διακόσμηση του υπνοδωματίου, αλλά και ως πρόσθετη κουβέρτα.
 • μετατρέπεται εύκολα σε παιδικό δωμάτιο για παιδικό δωμάτιο.
 • στη χώρα θα είναι απαραίτητη στη βεράντα ή τη βεράντα κατά την πρώτη ψύξη.

Λευκά και ροζ πλεκτά κλινοσκεπάσματα στο υπνοδωμάτιο

Για να πλέκουμε τα προϊόντα όχι μόνο συμπληρώνουμε, αλλά και τονίζουμε το εσωτερικό, είναι σημαντικό να εξετάσουμε διάφορα σημεία:

 • η επιλογή του χρώματος, διότι σε κάθε δωμάτιο μια συγκεκριμένη παλέτα θεωρείται έξω. Είναι σημαντικό να μην διαταραχθεί η αρμονία, με έμφαση στην ατομικότητα.
 • το σχήμα και το μέγεθος, επειδή υπάρχουν πολλές επιλογές για την τοποθέτηση στον καναπέ και στο κρεβάτι: κρύψτε τελείως τη θέση, τοποθετήστε το σε μέγεθος, καλύψτε εν μέρει ή υπό γωνία.
 • υλικό, χωρίς να ξεχνάμε ότι πρέπει να έρθει σε επαφή με το εκτεθειμένο δέρμα και να προτιμήσει τη φυσικότητα, για παράδειγμα, το μαλλί.
 • σκοπό της τοποθέτησης. Αυτό είναι σημαντικό εάν, για παράδειγμα, το καθήκον είναι να διατηρηθεί το "φυσικό" ύφασμα του καναπέ.

Διπλής όψεως κάλυμμα στο υπνοδωμάτιο

Μπλε μεγάλο πλεκτό κάλυμμα

Ελαφρύ κρέμα από πλεκτό κρέμα

Πολύχρωμο πλεκτό κάλυμμα στο σαλόνι

Λευκό και μπλε πλεκτό κάλυμμα στο υπνοδωμάτιο

Κόκκινο πλεκτό κάλυμμα στο υπνοδωμάτιο

Σκούρο γκρι πλεκτό κάλυμμα στο υπνοδωμάτιο

Καφέ και άσπρο πλεκτό κάλυμμα στο υπνοδωμάτιο

Αξεσουάρ γούνας

Μεταξύ των εραστών του κάτι ιδιαίτερο, καλύμματα γούνας είναι και πάλι σε τάση. Με τη βοήθειά τους, είναι εύκολο να επιτευχθεί ένας συνδυασμός απλότητας και κομψότητας, τόσο δημοφιλής τώρα. Φυσικά, θα πρέπει να πληρώσετε για την ομορφιά με πρόσθετη φροντίδα για το προϊόν γούνας.

Φωτεινό πορφυρό γούνινο κάλυμμα στο υπνοδωμάτιο

Ένα αξεσουάρ γούνας είναι συνήθως παραγγελία. Για την κρεβατοκάμαρα, είναι προτιμότερο να επιλέξετε γούνα αλεπούς ή λεία, γυαλιστερή γούνα βιζόν. Η μεγαλοπρεπής πολυτέλεια θα προσθέσει σαλόνι στον καναπέ-κρεβάτι. Κατά την επιλογή ενός χρώματος - προτιμήστε τις αποχρώσεις του φωτός. Επομένως, μια κούκλα από γκρίζα νύχια ή ασημένια αλεπού θα είναι κατάλληλη για οποιοδήποτε εσωτερικό σχέδιο. Η κάτω πλευρά του καλύμματος από γούνα είναι επενδεδυμένη με ένα ευχάριστο υλικό επένδυσης αφής.

Δίχρωμη γκαρνταρόμπα στο καθιστικό

Ιδιαίτερα δημοφιλή είναι τα προϊόντα με στολίδια από διάφορα είδη γούνας. Τέτοια καλύμματα είναι πραγματικά έργα τέχνης! Ακόμη και το απλούστερο "καρό" διακοσμημένο γούνα από πλατείες διαφορετικών δερμάτων με υφή και μήκος σωρού θα γίνει μια εντυπωσιακή διακόσμηση του δωματίου. Δεν είναι λιγότερο δημοφιλείς plaids από ολόκληρα δέρματα. Ένα τέτοιο εξάρτημα μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε δωμάτιο και συμπληρώνει με επιτυχία ακόμη και το πιο εξελιγμένο εσωτερικό.

Μπεζ γούνινο κάλυμμα στο σαλόνι

Φυσικά, ο καθένας δεν μπορεί να αντέξει μια κουβέρτα στο σαλόνι ή στο υπνοδωμάτιο. Όχι λιγότερο πρακτικές και χαριτωμένες επίστρωσεις γούνας από τέχνη έρχονται στη διάσωση. Τέτοια προϊόντα είναι απίθανο να παράγουν αποτελέσματα, ενώ δεν απαιτούν ειδική φροντίδα. Και αν η οικογένεια έχει αλλεργίες, θα γίνει μια αξιόλογη εναλλακτική λύση στη φυσική γούνα.

Φυσικό γούνινο κάλυμμα στο υπνοδωμάτιο

Faux γούνινο κάλυμμα στο υπνοδωμάτιο

Κρεβάτι με ένθετα γούνας στο υπνοδωμάτιο

Λευκό μικρό γούνινο κάλυμμα

Κάσα στο εσωτερικό

Τα πέλματα, τόσο αγαπημένα από τους εσωτερικούς σχεδιαστές, είναι σχεδόν απαραίτητα ως ένα σύγχρονο κλωστοϋφαντουργικό ντεκόρ. Όπως συμφωνούν πολλοί ιδιοκτήτες αυτού του εξαρτήματος, δεν μπορεί να βαρεθεί καρότσι. Μπορεί να αφαιρεθεί και να αφαιρεθεί αν είναι απαραίτητο, αλλά δεν αρνείται να το χρησιμοποιήσει. Η πλάκα, ανεξάρτητα από το χρώμα, ταιριάζει απόλυτα στο εσωτερικό της κρεβατοκάμαρας. Από την απλή παρουσία του στο δωμάτιο γίνεται πιο ζεστή και πιο ζεστή. Στο καθιστικό, η θέση του είναι στον καναπέ ή στην πολυθρόνα. Οι μάλλινες ή πλεκτές κουβέρτες είναι απαραίτητες μπροστά σε τηλεόραση ή τζάκι σε κρύες βραδιές. Mighty καμήλα "γιαγιά" καρόδο θα ζεσταθεί ευχάριστα σε ένα εξοχικό σπίτι ή στη χώρα. Το καρό δεν είναι λιγότερο σχετικό για ένα παιδικό δωμάτιο. Αυτό το αξεσουάρ θα είναι ένα υπέροχο δώρο για χρήση ως κουβέρτα ή καλύμματα στο παχνί.

Κασέλα ελιάς για καλοκαιρινή κατοικία

Ωστόσο, παρά την ομοιότητα των ραντεβού, υπάρχουν διαφορές μεταξύ του καλύμματος και του καρότσι. Εάν είναι κατάλληλο να διακοσμήσετε με μανίκια, μαστίγια, φούντες, αντίθετο ύφασμα, τότε το μέγιστο ενός καρότσι μπορεί να συμπληρωθεί με μια ραφή ή ραφή.

Μια κουβέρτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι αντί για ένα κάλυμμα, αλλά ως προσθήκη σε αυτό. Όμορφα διπλωμένο στην άκρη του κρεβατιού, μια πλεκτή κουβέρτα θα γεμίσει την κρεβατοκάμαρα με ακόμα μεγαλύτερη άνεση. Για το σαλόνι, είναι καλύτερα να το παραλάβετε μερικούς τόνους ελαφρύτερους από την ταπετσαρία του καναπέ ή, εάν το δωμάτιο δεν είναι γεμάτο από έντονες προεκτάσεις, μπορείτε να παίξετε σε αντιθέσεις, επιλέγοντας ένα πλούσιο χρώμα.

Πολύχρωμο καρότσι στο υπνοδωμάτιο

Κόκκινο καρό με σχέδια στο υπνοδωμάτιο

Δίχρωμο καρότσι στο υπνοδωμάτιο

Ζεστό καφέ καρό στο υπνοδωμάτιο

Πλέξιμο στο νηπιαγωγείο

Ανοιχτό καφέ καρό στο υπνοδωμάτιο

Παλέτα χρωμάτων

Οι σχεδιαστές επισημαίνουν μερικούς απλούς κανόνες κατά την επιλογή ενός χρώματος αξεσουάρ κλωστοϋφαντουργίας:

 • σε ένα μικρό δωμάτιο, το καρότσι πρέπει να συνδυαστεί με το χρώμα των τοίχων, των επίπλων και του δαπέδου. Η εξαίρεση είναι λευκή.
 • ριγέ χαλιά, συμπεριλαμβανομένης μιας εκτύπωσης ζέβρας, να επεκτείνει οπτικά το διάστημα κατά το μήκος ή το πλάτος?
 • εάν το εσωτερικό είναι σε κρύα χρώματα, μια καλή επιλογή είναι ένα αξεσουάρ ζεστό χρώμα?
 • τα κορεσμένα χρώματα και τα στολίδια προσθέτουν χρώμα.
 • ο γκρίζος καμβάς θα συμπληρώσει τέλεια το εσωτερικό με κυρίαρχα ζεστά χρώματα.
 • πλεκτά κουβέρτα πλεκτά - διακόσμηση οποιουδήποτε εσωτερικού χώρου.
 • λευκό είναι αποδεκτό σε οποιοδήποτε χρωματικό σχήμα.

Μπεζ κάλυμμα με ένα σχέδιο στο υπνοδωμάτιο

Ανοιχτό πράσινο και τυρκουάζ κλινοσκεπάσματα στο φυτώριο

Ασημί καπιτονέ κρεβάτι

Coral Quilted Κρεβατοκάμαρα

Κρεμαστό λευκό κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο

Λευκό μέλι κάλυμμα στο υπνοδωμάτιο

Υφάσματα για στυλ

Παραδοσιακά, οι κουβέρτες, σε αντίθεση με τα κλινοσκεπάσματα, δεν είναι το κέντρο του εσωτερικού, αλλά συμπληρώνονται δεξιοτεχνικά. Έτσι, για ένα δωμάτιο σχεδιασμένο σε πατάρι ή σε σκανδιναβικό στιλ, μια καρότσα με ένα διακριτικό χρώμα: καφέ, γκρι, μπεζ θα είναι σχετική στον καναπέ.

Κατά κανόνα, όταν έρχεται χρόνος για να επιλέξετε ένα κάλυμμα, το βασικό ύφος του δωματίου είναι ήδη διαμορφωμένο. Για το λόγο αυτό, τόσο το υλικό όσο και το χρώμα θα πρέπει να είναι σε αρμονία με τα ήδη εμπλεκόμενα εσωτερικά στοιχεία. Ένα κρεβάτι με ένα σύγχρονο εσωτερικό υπνοδωμάτιο είναι καλύτερο να καλύπτεται με μικτά υφάσματα, προτιμώντας απλά χρώματα.Το Provence και το στυλ της χώρας θα συμπληρώσουν με επιτυχία το λινά ή το καπιτονέ βαμβακερό κάλυμμα, καθώς και την τεχνική συνονθύλευμα. Ένα κρεβάτι με υψηλό κεφαλάρι αγγλικού στυλ είναι καλύτερο να καλύπτεται με ζακάρ ή μετάξι, δίνοντας προτίμηση στις αποχρώσεις με ένα ελαφρύ τρεμόπαιγμα.

Λευκό-χρυσό κάλυμμα στο υπνοδωμάτιο

Γκρι καρότσι καρότσι

Μπλε αναστατωμένο κάλυμμα

Προσαρμοσμένο λευκό κάλυμμα

Κόκκινο κάλυμμα με εκτύπωση στο υπνοδωμάτιο

Καφέ-μπλε κάλυμμα στο υπνοδωμάτιο

Κουβέρτα κουκούλα

Ανοιχτό καφέ καπιτονέ κρεβάτι στο εσωτερικό

Ανοιχτό φωτεινό κάλυμμα για ένα νηπιαγωγείο

Ζέβρα στο εσωτερικό

Η τάση είναι και πάλι ζωικά μοτίβα, και ειδικά οι ασπρόμαυρες λωρίδες ζέβρας. Φυσικά, δεν μπορούν όλοι να αναδιαμορφώσουν ένα δωμάτιο με τόσο τολμηρή απόφαση. Αλλά είναι πολύ πιθανό να προσπαθήσουμε να διαφοροποιήσουμε το οικείο εσωτερικό με τη βοήθεια των "ζωικών" υφασμάτων.

Κρεβατοκάμαρα Zebra στην κρεβατοκάμαρα

Προσθέτοντας έντονες σημειώσεις στο εσωτερικό, αξίζει να εξετάσουμε το βασικό χρώμα. Η ζέβρα πηγαίνει καλά με καφέ, πράσινο, κίτρινο, μπλε, άμμο, χρυσό και μοβ. Αν το δωμάτιο έχει ένα από τα βασικά χρώματα που αναγράφονται, μπορείτε να προσθέσετε με ασφάλεια ασπρόμαυρες λωρίδες.

Ζέβρα εκτυπώνεται καρό στο υπνοδωμάτιο

Η κρεβατοκάμαρα σε ουδέτερους τόνους μπορεί να αναζωογονηθεί τοποθετώντας ένα κλινοσκεπάσμα από ζέβρα στο κρεβάτι. Αλλά εδώ αξίζει να θυμηθούμε έναν κανόνα: όσο μικρότερο είναι το δωμάτιο, τόσο πιο λεπτό είναι το σχέδιο, στην περίπτωση αυτή, το πάχος των εναλλασσόμενων λωρίδων. Για λιγότερο τολμηρούς διακοσμητές, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ακόλουθη τεχνική: επιλέξτε το κύριο χρώμα του λευκού καλύμματος και χρησιμοποιήστε το "ζέβρα" ως διακοσμητικό περίγραμμα.

Ένα δωμάτιο με φωτεινό συνδυασμό χρωμάτων μπορεί να ποικίλει με τη βοήθεια μιας κουβέρτας zebra. Αρκεί να τοποθετήσετε ένα τέτοιο εξάρτημα στον καναπέ στο σαλόνι ή στη γωνία του κρεβατιού - και το εσωτερικό θα μετατραπεί!

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)