Καφέ εσωτερική κουζίνα: νέοι συνδυασμοί (30 φωτογραφίες)

Η ατμόσφαιρα άνεσης και οικιακής ζεστασιάς στην κουζίνα δίνει το χρώμα καφέ. Τα τελευταία χρόνια, από την παλέτα χρωμάτων, ο καφέ έχει γίνει ηγέτης και έχει πάρει τη θέση του στην επιλογή των πελατών. Το καφέ χρώμα έχει πολλές αποχρώσεις, είναι πρακτικό και πρωτότυπο.

Καφέ κουζίνα

Χαρακτηριστικά χαρακτηριστικά της σκιάς

Καφέ κουζίνα

Όταν επιλέγουμε έπιπλα κουζίνας, υπάρχει μια εσφαλμένη αντίληψη ότι η παρουσία καφέ στην κουζίνα είναι μια βαρετή και πολύ δυσάρεστη σχεδίαση, αλλά αν θεωρήσουμε καφέ ως κύριο χρώμα, μπορούμε να βγάλουμε τα ακόλουθα συμπεράσματα:

 • Πρωτοτυπία του χρώματος. Ο συνδυασμός του με άλλα χρώματα είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα στην εσωτερική διακόσμηση. Επιλέγοντας ένα αποδεκτό χρώμα φινίρισμα, μπορείτε να πάρετε σχεδόν οποιοδήποτε στυλ από κλασικό σε avant-garde.
 • Το καφέ χρώμα θεωρείται ένα σημάδι εργατικότητας, ορθολογικής απόφασης και κατανόησης, αφοσίωσης. Θεωρείται σωστά το χρώμα της Γης, που σημαίνει ότι έχει μια κατάσταση αξιοπιστίας. Χάρη σε αυτό το χρώμα, μπορείτε να ξεφύγετε από τα προβλήματα, να χαλαρώσετε λίγο και να αποστασιοποιηθείτε. Αυτό είναι το χρώμα της ηρεμίας, που σημαίνει ότι μετά από μια δύσκολη μέρα στην καφετιά κουζίνα μπορείτε να χαλαρώσετε από τις ανησυχίες σας και να περάσετε υπέροχα. Το καφέ χρώμα φέρνει ασυνήθιστη ευχαρίστηση, αναγνωρίζει τη φυσική ουσία, γι 'αυτό είναι τόσο καλό. Χωρίς έγχρωμα στοιχεία της πιο ισχυρής ενέργειας κόκκινου και μαύρου χρώματος.
 • Αυτό το χρώμα είναι πλούσιο σε αποχρώσεις του χρώματος. Είναι εγγενείς αποχρώσεις της κρέμας, κόκκινα, χρώματα καφέ. Διαθέτοντας το χρώμα της "φύσης", καφέ χρώμα μπορεί να υπάρχει σε κάθε δωμάτιο ενός κτιρίου κατοικιών ως ιδιοκτήτης.
 • Αυτό το χρώμα είναι καθολικό. Συνδυάζεται εύκολα με πολλούς άλλους τόνους, καθώς και σε διαφορετικές αποχρώσεις κατά το σχηματισμό ενός σετ επίπλων.
 • Το καφέ έπιπλο πάντοτε φαίνεται άψογο και καθαρό. Το χρώμα καλύπτει πιθανές εκδορές, τραχύτητα και ακαθαρσίες. Κυρίως browns όπως καφέ αποχρώσεις, λόγω της σταθερής καθαρότητας της εμφάνισης.
 • Σε μικρές κουζίνες, μια καφέ υφή φωτεινών χρωμάτων μπορεί να εφαρμοστεί σωστά. Όταν επιλέγετε ένα καφέ εσωτερικό, περιβάλλετε τον εαυτό σας με ένα κατάλληλο και βολικό μέρος.

Καφέ κουζίνα

Σχεδιαστές avatars και καφέ

Μια μοναδική καφέ απόχρωση μπορεί να βρει τέλεια τη θέση της σε μια ποικιλία στυλ κουζίνας.

Καφέ κουζίνα

Τα έπιπλα που τοποθετούνται σε μια τέτοια κουζίνα μπορεί να είναι τελείως διαφορετικά, για παράδειγμα, σε κλασικό στυλ, μπορεί να προστεθεί διακοσμητική σκάλισμα, σε ασήμι deco - επεξεργασμένο μοναδικό γυαλί, σε υπερσύγχρονη γυαλάδα.

Καφέ κουζίνα

Κλασικό στυλ

Μπεζ και καφέ έπιπλα από φυσικό ξύλο δίνει μια κλασική πινελιά στην κουζίνα.

Καφέ κουζίνα

Καφέ κουζίνα

Χώρα

Καφέ κουζίνα

Αυτό το στυλ μεταφέρει τη διάθεση μιας καλύβας χωριού. Οι τραχύτητες, οι ρωγμές στο τραπέζι μεταφέρουν τη ζωή της υπαίθρου. Μόνο πραγματικό ξύλο θα σας βυθίσει στον κόσμο της υπαίθρου.

Καφέ κουζίνα

Καφέ κουζίνα

Σύγχρονη

Σήμερα, όλο και περισσότεροι άνθρωποι έχουν την τάση να επιλέγουν αυτό το στυλ. Ο μινιμαλισμός στους σύγχρονους λαμπερούς καφέ τόνους μεταφέρει μια καταπληκτική διάθεση. Τα έπιπλα είναι κατασκευασμένα τόσο από φυσική όσο και από τεχνητή σύνθεση.

Καφέ κουζίνα

Καφέ κουζίνα

Καφέ κουζίνα

Υψηλή τεχνολογία

Μια νέα τάση των τελευταίων εξελίξεων είναι παρούσα στην κουζίνα αυτής της επιλογής. Τα ίδια τα έπιπλα είναι συγκρατημένα και ακριβή.Βεβαιωθείτε ότι έχετε μεταλλικές επιφάνειες.

Καφέ κουζίνα

Καφέ κουζίνα

Εθνοτικό στυλ

Αυτή η ιδέα του σχεδιασμού μεταφέρει τις παραδόσεις και τα έθιμα ενός μόνο έθνους. Πολύ καθοριστικό βήμα στο εσωτερικό της κουζίνας. Για να μεταφέρετε ακριβώς την εθνικότητα, είναι απαραίτητο να γνωρίζετε τα έθιμα και τις παραδόσεις μιας χώρας.

Καφέ κουζίνα

Καφέ κουζίνα

Σοφίτα

Αυτό το στυλ είναι κάτι άλλο που μοιάζει με σύνθεση του παρελθόντος και του παρόντος. Περιλαμβάνει αναφορές στο εσωτερικό του περασμένου αιώνα, οι οποίες μεταδίδονται από έπιπλα και σύγχρονες συσκευές.

Καφέ κουζίνα

Καφέ κουζίνα

Επισκευή κουζίνας και επιλογή χρωμάτων

Καφέ κουζίνα

Τα ιδανικά χρώματα που ταιριάζουν περιλαμβάνουν τις αποχρώσεις της κρέμας, της καραμέλας, της ελαφριάς μπεζ διάθεσης. Τα καφέ έπιπλα με μαύρους τόνους θα ξεχωρίζουν και θα αποτελέσουν το κέντρο της προσοχής σε ένα ελαφρύ φόντο (φόντο σαμπάνιας). Μια μπεζ και καφέ κουζίνα με ένα σκοτεινό δάπεδο και φωτισμένους τοίχους και οροφές θα φανεί εξαιρετική.

Καφέ κουζίνα

Οροφή

Μια γυαλιστερή λευκή οροφή θα είναι ένα μοναδικό συμπλήρωμα στα καφέ έπιπλα. Το ανώτατο όριο σε κίτρινο ή πορτοκαλί σχεδιασμό θα προσθέσει τον ήλιο στην κουζίνα. Η ροζ ή μπλε γυαλάδα της οροφής θα σας φέρει πίσω στο ρετρό.

Καφέ κουζίνα

Οι τοίχοι

Οι ειδικοί σχεδιασμού δεν συνιστούν να διακοσμούν τους τοίχους με καθαρό λευκό.

Καφέ κουζίνα

Η καφετιά κουζίνα θα φανεί αυστηρή και επίσημη, κάτι που δεν χρειαζόμαστε. Αν ακόμα εγκατασταθεί σε λευκό φόντο των τειχών, τότε τα έπιπλα θα πρέπει να είναι σκούρα καφέ. Στοιχεία διακόσμησης θα είναι ένα floral, μούρο θέμα. Οι προθέσεις μπορούν να είναι ρολόγια, ειδώλια, οικιακά αντικείμενα με ενδιαφέρον σχέδιο. Η διακόσμηση τοίχων στην κουζίνα μπορεί να πραγματοποιηθεί σε διάφορες παραλλαγές. Εδώ, ο καθένας επιλέγει το δικό του:

 • λεπτή στόκος?
 • ξύλινες σανίδες?
 • εσωτερική βάση μπαστούνι?
 • εκπληκτικά ένθετα από δέρμα και πέτρα.

Καφέ κουζίνα

Φύλο

Είναι επίσης ένα στοιχείο που συμπληρώνει τη συνολική εικόνα του σχεδιασμού. Ο σχεδιασμός του δαπέδου είναι ατομική επιλογή του ιδιοκτήτη. Το σεξ, με τη σειρά του, διαφέρει μεταξύ τους όσον αφορά την κάλυψη:

 • ξύλινα?
 • πλακίδια για παρκέ?
 • ένα κεραμίδι από ευχάριστες, όχι σκοτεινές αποχρώσεις.

Καφέ κουζίνα

Ένδειξη χρωμάτων

Το Brown συνδυάζεται τέλεια με σχεδόν όλες τις χρωματικές αποχρώσεις, με εξαίρεση μερικές μόνο. Το μαύρο και το γκρι δεν συνδυάζονται με καφέ. Μωβ και σκούρο μπλε δεν συνιστάται επίσης να συνδυάσετε.

Καφέ κουζίνα

Πρόσοψη και σχεδίαση

Συνδυασμοί:

 • Κρέμα, μπεζ, καραμέλα. Τα έπιπλα σε ένα τέτοιο σχέδιο χρωμάτων φαίνονται κομψά και μοναδικά.
 • Πορτοκαλί, κίτρινο. Απλά ένας τολμηρός και πιασάρικος συνδυασμός.
 • Πράσινο, ανοιχτό πράσινο. Αυτός ο συνδυασμός σε υποσυνείδητο επίπεδο μεταφέρει φρεσκάδα και δροσιά.
 • Κόκκινο Ένα υποβλητικό, υποβλητικό χρώμα που θέλει να προσθέσει ουδέτερες νότες καραμέλας, γαλακτώδες χρώμα στο σχέδιο.

Χρώμα και σχέδιο ποδιού

Brown Σχεδιασμός Κουζίνας:

 • Ποδιά σκούπας και σκούπα.
 • Χαλύβδινη επιφάνεια εργασίας, ποδιά μωσαϊκού.
 • Η ποδιά και ο πάγκος είναι κίτρινο.
 • Χαλύβδινη επιφάνεια εργασίας, κόκκινη ποδιά.

Καφέ κουζίνα

Λευκή και καφέ κουζίνα:

 • Πίνακας και ποδιά με πράσινο "κορεσμένο" χρώμα.
 • Επιτραπέζια επιφάνεια και ποδιά σε ζεστό χρώμα.
 • Πάγκος σε μαύρο, ποδιά λευκό.
 • Πάγκος και λευκή ποδιά.
 • Πάγκος και μωσαϊκό ποδιάς.

Κατά την επιλογή μιας κουζίνας, θα πρέπει να σχεδιάζετε, να ζυγίζετε και να υπολογίζετε τα πάντα καλά. Εάν έχετε μια μικρή κουζίνα, τότε η ευθύνη για τον προγραμματισμό αυξάνεται. Κάθε λεπτομέρεια στην κουζίνα πρέπει να είναι σημαντική, απαραίτητη και να μην τρώει τον χώρο της κουζίνας.

Καφέ κουζίνα

Η κομψότητα στο χρώμα είναι η προσωπικότητα και η γνώση σας. Αν κοιτάξετε σήμερα στους μαζικούς κατασκευαστές επίπλων, μπορείτε να βρείτε οποιαδήποτε έγχρωμη εκδοχή των επίπλων κουζίνας, αλλά όχι καφέ. Καφέ εκτέλεση - μεγάλη πρωτοτυπία και πρακτικότητα.

Καφέ κουζίνα

Αν εκτιμήσετε τον εαυτό σας, εάν θέλετε να εκπλήξετε άλλους και να αισθανθείτε σίγουροι και ήρεμοι στην κουζίνα, μπορείτε να επιλέξετε την καφετιά κουζίνα οποιασδήποτε σκιάς και στυλ. Αυτό το ευγενές χρώμα θα δώσει εμπιστοσύνη, γεμίστε το χώρο της κουζίνας με καθαρότητα, φρεσκάδα και πρωτοτυπία.

Καφέ κουζίνα

Η καφετιά κουζίνα είναι μια επιλογή φρεσκάδας και χάριτος. Ο συντονισμός των επίπλων, των τοίχων, των δαπέδων και των οροφών θα δώσει ένα φαινομενικό αποτέλεσμα στη ζωγραφική ως σύνολο.

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)