Τοιχογραφία για την κουζίνα: μια σύγχρονη προσέγγιση για τη ζωντανή ζωή (25 φωτογραφίες)

Ίδια ταπετσαρία λουλουδιών; Τον τελευταίο αιώνα! Μια σύγχρονη προσέγγιση για την επισκευή - στυλ, αρμονία, πρωτοτυπία. Οι τοιχογραφίες για την κουζίνα έχουν γίνει ένα πραγματικό εύρημα, οι τεχνολογίες πληροφορικής αναρωτιούνται: ζωντανά γραφικά, εικόνες στο στόμα, πλούσια χρώματα - ακόμη και οι καλλιτέχνες δεν μπορούν να το αντέξουν οικονομικά.

Φωτοτυπικό χαρτί

Φωτοτυπικό χαρτί

Φωτοτυπικό χαρτί

Πλεονεκτήματα της ταπετσαρίας φωτογραφιών:

 • εστιάζοντας την προσοχή.
 • επέκταση, επέκταση του χώρου μιας μικρής κουζίνας,
 • αντοχή στην υγρασία, πιτσίλισμα λίπους, διάφορες οσμές, επιλογές που μπορούν να πλυθούν.
 • ικανότητα να ανέχεται τις μεταβολές της θερμοκρασίας.
 • Μπορείτε να κάνετε αναπαραγωγή από το δικό σας αρχείο φωτογραφιών.
 • 3d εφέ που μπορεί να τραβήξει τα μάτια σας από την εικόνα?
 • την πρωτοτυπία και την πρωτοτυπία.

Μικρή κουζίνα - εξαιρετικές ευκαιρίες

Μια μικρή περιοχή της κουζίνας (λιγότερο από 10 τετραγωνικά μέτρα) απαιτεί επέκταση του χώρου. Με οπτικό τρόπο, μπορείτε να αυξήσετε τους τοίχους ή να αλλάξετε το ύψος των οροφών. Τα φωτεινά χρώματα με ένα απαλό, ήρεμο μοτίβο είναι κατάλληλα εδώ, ή πίνακες που μπορούν να σας οδηγήσουν μακριά σε απόσταση, σαν να χωρίστηκαν σε αρκετούς τόνους. Το προσκήνιο είναι ελαφρώς ξεθωριασμένο και το φόντο είναι φωτεινό, προσελκύοντας την προσοχή.

Φωτοτυπικό χαρτί

Φωτοτυπικό χαρτί

Για μικρές κουζίνες, θέματα δρόμων που οδηγούν στην πόλη, γέφυρες που συνδέουν τις ακτές, διαδρομές που οδηγούν στα βάθη του δάσους είναι κατάλληλες. Όπως και οι οδηγοί, μετακινούν ένα άτομο από το σπίτι στον μεγάλο κόσμο της περιπέτειας. Μια κοινή τεχνική είναι η επέκταση του χώρου με την τρισδιάστατη ταπετσαρία, η οποία απεικονίζει στήλες, καμάρες, καμάρες.

Φωτοτυπικό χαρτί

Φωτοτυπικό χαρτί

Ογκομετρικά σχέδια με μπουμπούκια ανθέων, φύλλα, macro shot, καθώς και φωτογραφίες ζώων σε ένα μικρό χώρο της κουζίνας δεν υπάρχει καμία θέση. Θα το κλέψουν, θα το συμπιέσουν οπτικά. Μικρά στοιχεία για τους τοίχους θα δημιουργήσουν μια αίσθηση χάος.

Φωτοτυπικό χαρτί

Φωτοτυπικό χαρτί

Οι γεωμετρικές γραμμές απαιτούν μια τοιχογραφία για την κουζίνα με χαμηλές αψίδες οροφής. Αυτές οι γραμμές πρέπει να κατευθύνονται προς τα πάνω. Αξίζει να αφαιρέσετε τους ορίζοντες και τις παράλληλες ρίγες. Τον Πύργο του Άιφελ, τους ουρανοξύστες της Νέας Υόρκης, τα κωνοφόρα δάση της Ρωσίας. Φέρνουν σκέψεις στον ουρανό, σας επιτρέπουν να πετάξετε σαν πεταλούδα.

Τα γεωμετρικά σχήματα θα φαίνονται πρωτότυπα. Το χρώμα είναι ποικίλο, αλλά αν επιλέξετε κλασσικές ασπρόμαυρες λωρίδες, τότε είναι επιθυμητό να αφήσετε τον κεντρικό χώρο του δωματίου σε έντονα χρώματα (για παράδειγμα, ένα τραπέζι ή τραπεζομάντιλο είναι λευκό και οι χαρτοπετσέτες και τα πιάτα είναι μαύρα).

Οι τοιχογραφίες σε ένα εσωτερικό της κουζίνας με στενό χώρο πρέπει να τεντώνονται από πίνακες με οριζόντιες ρίγες. Μια μεγάλη λύση θα ήταν ένα θαλάσσιο ύφος με απαλά κύματα και ένα ρομαντικό ηλιοβασίλεμα. Η κλίση των σκούρων λωρίδων, η οποία σταδιακά αλλάζει στο ανώτατο όριο σε φωτεινούς και λευκούς τόνους, δεν θα αποσπά την προσοχή από τα έπιπλα κουζίνας, αλλά θα επεκτείνει οπτικά το δωμάτιο.

Φωτοτυπικό χαρτί

Φωτοτυπικό χαρτί

Ιδέες για μεγάλο χώρο κουζίνας

Για τους τοίχους ενός μεγάλου δωματίου, οι τοιχογραφίες μπορούν να επιλεγούν σε διάφορους τόνους και χρώματα. Μπορεί να είναι μαύρες, σκοτεινές, φωτεινές αποχρώσεις. Με τη σωστή γεωμετρία, μπορούν να συνδυαστούν δύο τύποι επενδύσεων τοίχων. Αξίζει να επισημανθεί η έμφαση στο χώρο εργασίας, τραπεζαρία, μπαρ. Τα μακροσκοπικά αντικείμενα (για παράδειγμα, τοιχογραφίες με μαργαρίτες), καθώς και πίνακες με πολλά μικρά στοιχεία, είναι μια εξαιρετική επιλογή για ένα ευρύχωρο χώρο.

Φωτοτυπικό χαρτί

Φωτοτυπικό χαρτί

Συμβουλές εμπειρογνωμόνων

 • Για μια μικρή κουζίνα, οι ταπετσαρίες σε όλο το τείχος είναι επιθυμητές, δημιουργώντας ένα βάθος του χώρου, βυθίζοντας σε αυτό.
 • 3d ταπετσαρία μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε τοίχους, πόρτες, μεμονωμένα στοιχεία του δωματίου.
 • Στο εσωτερικό της κουζίνας, αξίζει να επαναλάβετε το χρωματικό σχέδιο των τοίχων. Έτσι το δωμάτιο θα φανεί κομψό και μοντέρνο. Ο υπερκορεσμός με χρώματα θα προκαλέσει δυσαρμονία και δυσφορία.
 • Η επέκταση του χώρου θα είναι ταπετσαρία με παράθυρα ή πόρτες. Ένα τέτοιο σχέδιο είναι ενδιαφέρον και πρωτότυπο.
 • Για δωμάτια με μεγάλα τετραγωνικά μέτρα, οι συμμετρικά τοποθετημένοι πίνακες είναι ιδανικοί.
 • Στην "υγρή ζώνη" δεν πρέπει να κολλήσετε την ταπετσαρία χωρίς πρόσθετο εμποτισμό και επικάλυψη του υλικού.
 • Σε καταλόγους καταστημάτων υπάρχουν διάφορα μεγέθη του ίδιου σχεδίου. Οι ποιοτικοί κατασκευαστές αριθμούν όλους τους ρόλους αν η εικόνα αποτελείται από πολλά στοιχεία. Τα πανοράματα έχουν μικρούς αρμούς που δεν είναι ορατοί με έναν τέλεια ομοιόμορφο τοίχο. Εάν υπάρχουν σφάλματα, τότε αξίζει να αναζητήσετε μια ταπετσαρία χωρίς περιττές ραφές. Τις περισσότερες φορές, αυτά τα έργα εκτελούνται από ειδικούς.

Φωτοτυπικό χαρτί

Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα

Κάθε άτομο έχει το δικό του όνειρο. Κάποιος ονειρεύεται να ζήσει στο χωριό και να αναπνέει στον αέρα μετά από βροχή, ο άλλος να ζει στη θάλασσα και να απολαμβάνει το φως του αεράκι, το τρίτο πηγαίνει σε ενδιαφέροντα μέρη και να βλέπει πώς η τεράστια μητρόπολη σβήνει τα φώτα. Γιατί λοιπόν, επιλέγοντας ένα στυλ κουζίνας, μην προσπαθήσετε να πραγματοποιήσετε τουλάχιστον εν μέρει το όνειρό σας; Οι τοιχογραφίες στην κουζίνα θα μεταφερθούν στην παραλία, στο πάρκο, στο δάσος, στην τεράστια πόλη και κάθε βράδυ θα βοηθήσουν στην αποκατάσταση της δύναμης, θα δώσουν κίνητρο για την πραγματοποίηση των επιθυμιών.

Φωτοτυπικό χαρτί

Οι δικές του δημιουργίες έφεραν στη ζωή

Η τοιχογραφία στο εσωτερικό της κουζίνας μπορεί να δημιουργηθεί με τα χέρια σας. Έτσι, οποιαδήποτε φωτογραφία καλής ποιότητας μπορεί να εκτυπωθεί στον τοίχο.

Η ποιότητα των φωτογραφιών πρέπει να είναι σύμφωνη με το μέγεθος της εικόνας. Περίπου 1 εικονοστοιχείο ισούται με 1 εκατοστό ταπετσαρίας. Μην ξεχάσετε το χρωματικό σχέδιο. Ψυχρές, μπλε, μαύρες αποχρώσεις χτύπησαν την όρεξη, αλλά η ζουμερή, πλούσια, πράσινη κουζίνα θα ξυπνήσει την επιθυμία να ζητήσει συμπληρώματα.

Φωτοτυπικό χαρτί

Χαρακτηριστικά της επιλογής της ταπετσαρίας φωτογραφία: πώς να επιλέξει και τι να δώσουν προσοχή;

Δεδομένου ότι το δωμάτιο στο οποίο θα βρίσκεται η ταπετσαρία έχει μια σειρά χαρακτηριστικών, αξίζει να δοθεί προσοχή στην ποιότητα του προϊόντος. Μεγάλη συσσώρευση λίπους, αλλαγή θερμοκρασίας, υγρασία - όλα αυτά θα βλάψουν τελικά το χαρτί και τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα. Ως εκ τούτου, τα υλικά πρέπει να είναι πυκνά, πλένονται.

Το βινύλιο και το μη υφασμένο με ειδική επίστρωση στην κορυφή του πρώτου στρώματος μπορούν να αντέξουν όλους τους αρνητικούς παράγοντες. Θα διαρκέσουν μια μεγάλη διάρκεια ζωής, τα χρώματα θα παραμείνουν κορεσμένα, είναι δύσκολο να τα βλάψει μηχανικά.

Ένα εικονίδιο σε έγγραφα σημαίνει ασφαλή χρήση σε δωμάτια με παιδιά και ζώα και δεν επηρεάζονται από περιβαλλοντικούς παράγοντες.

Φωτοτυπικό χαρτί

Φωτοτυπικό χαρτί

Σχεδιασμός κουζίνας με ταπετσαρία φωτογραφιών υψηλής τεχνολογίας

Όλο και περισσότερο, οι σύγχρονοι αστικοί κάτοικοι χρησιμοποιούν στιλ υψηλής τεχνολογίας στα διαμερίσματά τους. Αυτό είναι ένα μείγμα της πόλης, γεωμετρικά σχήματα, περίεργα ζώα, φυτά χώρου. Φαίνεται ασυνήθιστο, ογκώδες, μαζικό. Σε ένα τέτοιο εσωτερικό, μπορείτε να δείτε peer για ώρες και να βρείτε κάτι ξεχωριστό. Η απομίμηση φυσικών επιστρώσεων φαίνεται όμορφη: τούβλο, ξύλο, κεραμίδι. Λωρίδες της ταπετσαρίας φωτογραφιών με εικόνες φυσικών υφών μπορεί να γεμίσει την ποδιά της επιφάνειας εργασίας.

Φωτοτυπικό χαρτί

Φωτοτυπικό χαρτί

Η προφήια στο εσωτερικό προκαλεί νοσταλγία για μια μικρή πατρίδα. Ένα τέτοιο τείχος θα γεμίσει με ρομαντισμό και ευχάριστες αναμνήσεις. Οι τοιχογραφίες τοίχων κουζίνας σε αυτό το ύφος μπορεί να περιέχουν τραχύτητες, για παράδειγμα, ακατέργαστη στόκος, ξύλινες σανίδες. Ένα κομμάτι της Γαλλίας πρέπει να είναι σε όλα τα έπιπλα και σκεύη. Η παλέτα χρωμάτων ανοίγει σε παστέλ ζεστά χρώματα: καφέ, μπεζ, πράσινο.

Φωτοτυπικό χαρτί

Φωτοτυπικό χαρτί

Έτσι, οι τοιχογραφίες στην κουζίνα κοντά στο τραπέζι είναι μια ιδανική επιλογή για την αναζωογόνηση του χώρου. Η επιτυχής τοποθέτηση των οπτικών ψευδαισθήσεων θα το κάνει αρμονικό και ενδιαφέρον. Η ιδέα του δωματίου έχει μελετηθεί εκ των προτέρων, δεδομένου του χώρου, των επίπλων, των μαγειρικών σκευών. Αξίζει να φροντίσετε ένα ενιαίο στυλ.Τα κλασικά στοιχεία με ζεστά ουδέτερα χρώματα φαίνονται φυσικά στο εσωτερικό της κουζίνας και βελτιώνουν τη διάθεση.

Φωτοτυπικό χαρτί

Φωτοτυπικό χαρτί

Φωτοτυπικό χαρτί

Σας προτείνουμε να διαβάσετε:

Ανακατασκευή της κουζίνας: κανόνες και επιλογές (81 φωτογραφίες)